Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

MARAŞDER GENEL BAŞKANLIĞIMARAŞDER GENEL BAŞKANLIĞI
Tel:0212 524 46 46Tel:0212 524 46 46
Faks:0212 621 99 44Faks:0212 621 99 44
infoinfo
@@
marasder.orgmarasder.org

Kahramanmaraş
Dernek Logosu Dernek Logosu


Sol Reklam Sol Reklam

İletişimİletişim Formu Formuinfo@marasder.org
Kaydol
E-Bülten E-Bülten

K.MaraşK.Maraş Canlı İzle Canlı İzle
UlaşımUlaşım Krokisi Krokisi
DavetDavet Bölümü BölümüTanıdıklarınızı çağırın sitemizi canlandırın

KAHRAMANMARAŞLI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZ İLK BURSLARINI ALDILAR.

Kahramanmaraşlı Üniversite öğrencilerimiz ilk burslarını aldılar.


defa gösterilmiştir

MARAŞDER tarafından her yıl İstanbul'daki üniversitelerde yüksek tahsilini yapmakta olan öğrencilere verilmekte olan Öğrenim bursları kazanan öğrenciler 18 Kasım 2012 Pazar günü yapılan tanışma toplantısıyla verildi.

 Tanışma ve burs dağıtım programı MARAŞDER Genel Başkanı Av.Sn. Şaban Kurt?un bursiyer öğrencilerle tek tek sohbet ederek tanışmasıyla başladı. Genel Başkan Kurt konuşmasında kendisinin de öğrencilik döneminde burs alarak okuduğunu ve bunun bilinciyle de, öğrencilerin her zaman en öncelikli bir birey olduklarını belirterek; MARAŞDER olarak bu faaliyete önem verdiklerini belirtti.

 MARAŞDER Genel Sekreteri ve Öğrencileri Komisyon Başkanı Sn. Lütfi Şirikciyse konuşmasına; Öğrencilere birlik, beraberlik arkadaşlık duygusuyla hareket etmelerini ve muhakkak birkaç yabancı dil öğrenmeleri tavsiyesinde bulunurken, Kahramanmaraşlı öğrencilerin ağabeyi olan diş hekimi Sn. Mustafa Bekerecioğlu İstanbul da okumanın önemine vurgu yaptı.

 Derneğimiz MARAŞDER?in fotoğrafçılık kursu hocası ve tarih öğretmeni olan hemşehrimiz Öğretmen Sn. Latif Dinçarslan ile kurslara önem vermelerini mutlaka dernek merkezinde yapılacak olan program davetlerine katılmalarını önerisinde bulundu. Kahramanmaraşlı Öğretmen hemşehrilerimizden Sn. Şeyda Yılmaz kız öğrencilere beni bir arkadaşınız olarak görün ve bana iletişim bilgilerimden her zaman ulaşabilirsiniz derken, yönetim kurulu üyelerimizden Sn. Erhan Alkaya iletişimden bahsetti. Derneğimizin Öğrenci işleri komisyon ve yedek yönetim kurulu üyesi Av.Sn. Ramazan Arman konuşmasında Kahramanmaraşlı öğrenci arkadaşların gözünde MARAŞDER burs amacıyla gelinip sonra uğranılmayan bir yer değil tam tersi hemşehri öğrencilerle tanışma ve birlikte ortak paydada buluşma yeri olmalı dedi. Eğitim komisyonu üyelerimizden sosyal hizmetler uzmanı Sn. Murat Özger gurbette öğrenci olmanın zorluklarından bahsederek sözlerine başlarken;Aslında İstanbul da okuyor olmanın geniş imkân ve olanaklarından bahsetti. Toplantıya yönetim kurulu üyelerimizden Sn. Gökalp Gedikbaşı'nında katıldığı toplantı bursların dağıtımıyla son buldu... 

YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,3047

90 212 524 46 46 © 1999 marasder.org
Kahramanmaraş Derneği (Maraşder) http://www.marasder.org

Tam Ekran